Ideeën en tips

De mogelijkheden om een actie op te starten zijn eindeloos. Het is natuurlijk het leukst om iets te doen waar je goed in bent of juist iets wat een uitdaging voor je is. Om je actie aan te kleden en onder de aandacht te brengen hebben we divers promotiemateriaal beschikbaar. Hieronder enkele ideeën voor acties ter inspiratie:

 

In plaats van cadeaus

Ook kan je ervoor kiezen om bij een verjaardag, huwelijk of andere feestelijke gelegenheid donaties voor de Dierenbescherming te vragen in plaats van cadeaus. Plaats een zelfgemaakte donatiepot op jouw feestje om cash donaties in te zamelen en vergeet niet om onze speciale vlaggenlijn op te hangen. Heel veel plezier!

Alle flessen verzamelen!

Een vrij gemakkelijke manier om donaties in te zamelen! Zamel lege statiegeldflessen in en vraag iedereen om zijn lege flessen of recente statiegeldbonnetjes bij jou in te leveren. Of vraag de plaatselijke supermarkt dit voor jouw doel te doen. Hiervoor hebben we een speciale poster beschikbaar. Deze hoef je alleen nog maar uit te printen en bij het emballageapparaat op te hangen.  

 

Start actie